Pohja:
4 Kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
5 dl kermaa
200g marcarpone juustoa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 appelsiinin raastettu kuori
400 g mansikoita
Kostutus:
1/2 dl Disangnoroa
1/2 dl Kahvia
Kuorrutus:
2 1/2 dl kermaa
mansikoita
kirsikoita
mustikoita
raastettua appelsiinin kuorta
Valmista kääretorttupohja ja laita se viilentymään. Kostuta Disagnorolla ja kahvilla. Valmista täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää marcarpone, sokerit ja appelsiininkuori. Lisää täytettä pohjan päälle ja nosta toinen kakkulevy päälle, kostuta ja laita täytteet. Vaahdota kuorrutuksen kerma ja levitä se kakun päälle. Koristele fiiliksen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti