1 pkt lehtitaikinalevyjä
1dl vaniljakreemiä
2,5 dl vettä
1 kananmuna
paistonkestävää hilloa
reasokeria ja tomusokeria koristeluun
Laita lehtitaikinalevyt sulamaan pellin päälle. Sekoita vaniljakreme veteen ja vatkaa se kreemiksi. Leikkaa lehtitaikinalevyt kahteen osaan. Paina muotilla ääriviivat lehtitaikinalevyn keskelle. Itse käytin sydäntä ja tähteä. Voitele kananmunalla viinerin reunat. Pursota kremeä ääriviivojen mukaan ja laita keskelle hillosta silmä. Ripottele raesokeria reunoille. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes lehtitaikina on nätin ruskea.
Huomasin, että minun vaniljakremeni oli sen verran tuhtia tavaraa, joten olisi pitänyt pursotuksen jälkeen tasoittaa pursotus veitsellä. Viinereissä näkyy selkeästi pursotuksen jäljet :( Oletin, että kuumuus olisi sen tasoittanut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti