Kirjat

Tänne on listattu kirjat joita olen ostanut leivonnan tueksi.

Cupcakes & bakes
Food lovers -kirjasarja

 Kirjassa on ainavan mahtavia kuvia! Jos ei englannista ymmärrä niin, mutta pitää näteistä cupcake kuvista ja ideoista, on tämä kirja silti hyvä ostos! Hinta oli Suomalaisen alennuksessa 5 euroa. Reseptit on yksinkertaisia ja selkeästi kirjoitettu. Kuvat kertovat tässäkin tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa. 

Bake & Decorate
Fiona Cairns
 Kirjassa on paljon erilaisia reseptejä. Vähän hankalampia kun muissa kirjoissa mitkä olen ostanut. Joutuu aivan ajatuksella lukea mitä on tarkoitus tehdä. Kuvat kyllä kertovat, mutta ne ovat yleensä vain lopputuotoksista.

Ihastuttavat kuppikakut
Martha Swift & Lisa Thomas
Kuppikakut kirjassa on perusohjeet muffinssien tekemiseen ja koristeluun ne erilaisilla kremeillä. Ohjeet on vähän "hifistellympiä" kun normaalit muffinssiohjeet. Käytetään usein erilaisia sokereita ja esansseja. Normaalit muffinssit tulevat ilman niitäkin. Erityisen hyvä ohje on Kinuskikuppikakut. Neuvo miten kreme laitetaan muffinssin päälle on myös tehty mukavan kuvaavasti.

Unelmakakut
Ulla Svensk
Erittäin hyvä kirja alkumetreille ostattavaksi. Kivoina taulukkoina vuokien mukaan kakkuainekset ja kädestä pitäen neuvottu marsipaanimuotoilun alkeet. Myös vähän haastetta jo ennemmin tehneille erilaisten fantasiakakkureseptien mukana. Ohjeet on koottu niin, että lukijan pitää hyödyntää itse opittuja asioita. Loppuvaiheissa Ulla ei ole enää kertonut jokaiseen ohjeeseen koristeiden teko-ohjeita.