keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Banaani-kinuski muffinssit

Resepti löytyi Maku lehden sivuilta. Erittäin hyvän makuisia ja helppo tehdä. Tein pienenä taikinana, kun meillä syöjiä ei montaa ole.


6 kpl muffinsseja  
1 banaani
1 3/4 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl kanelia
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl öljyä
0,5 dl kinuskikastiketta

Kuorrute:
100 g tuorejuustoa
0,5 dl Kinuskia
0,25 dl tomusokeria

Soseuta banaani ja sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, kaneli ja sooda. Lisää mukaan öljy, kinuskikastike ja sokeri. Sekoita sähkövatkaimella nopeasti sekaisin. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna muffinssien hetki viilentyä vuoassa ja nosta sen jälkeen viilehtymään ritilälle.

Tee kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa kinuskia tai sokeria.

Koristele muffinssit nomparelleilla.

3 kommenttia:

  1. Herkkua olet tehnyt ja kauniisti. Kiva, että vähän :D ....saat leipoa usein.

    VastaaPoista
  2. Mitä toi kinuski oikein on? Siis tuossa kuorrutuksessa kun siinä on että puoli desiä kinuskia. Tosi kivan näköisiä muffinsseja olet tehnyt:)

    VastaaPoista
  3. Käytin ihan kaupasta saatavaa kinuskia! Tässä tapauksessa se oli Hesburgerin kinuskia.

    VastaaPoista