lauantai 16. kesäkuuta 2012

Maku-lehden täytekakku kisan finaali on ohi!

Maku-lehden kakkukisan finaali käytiin Taste of Helsinki tapahtumassa Kansalaistorilla. Sijoitukseni oli toinen. Hyvin siis meni, vaikka pieni karvainen tappio painaa mielessä :) Kokemus oli mahtava ja jokainen finalisti oli kotikakkuilija, joten kisa oli tiukka!

 Finaaliversiossa oli valkoinen vaahtokarkki/sokerimassa ja koristeet oli tummaa suklaata.
Palkintosaalis oli aikamoinen. Eniten innostuin noista tyllistä, mulla on tosi huonosti niitä! Nyt on iso kasa, pitänee alkaa testailmaan :) Strösseleitä on ensi vuosikymmenelle asti...

Kiitos kilpailijoille, jos joku finalisti tänne eksyy!  (Jättäkää kommenttia!) Bloginkin sai mainita haastattelussa, mutta tiedä sitten saiko kukaan selville nimeä, koska englanti ei oikein taipunut kun mikki tungettiin suuhun...

EDIT: Kotiin jäi pienimuotoinen testikakku, mikä on vastaava mikä finaalikakku. Koristeeksi tuli "murjottava muumi" Ei se kai murjottava sentäs ole, mutta maalaus ei ihan onnistunut näin yöaikaan...Ruusuista tuli nättejä! Kiitos SLY:ni muotista! :)

7 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Hopealla on platinan kiilto :D

    Osallistuminen on aina hauskaa ja toki kaikki voittoon pyrkivät, minäkin. Mutta silti sanoisin, ettei se saisi olla se tärkein juttu, ei ainakaan pettymys, ellei voita.
    Hieno kakku ja varmaan 'makunen' !

    VastaaPoista
  2. Onnea, kakkossijakin on mahtava saavutus tuontasoisessa kilpailussa! :D

    VastaaPoista
  3. Paljon Onnea hienosta kakkos sijasta...

    VastaaPoista
  4. Mahtava suoritus! Paljon onnea.

    VastaaPoista
  5. Onnittelut hopeasta kilpasiskolle ;)

    VastaaPoista
  6. Onnea sijotuksesta! Upea kakku ja palkinto myös!

    VastaaPoista