Vuoka:
20 cm irtopohjavuoka
tai piirakkavuoka
Pohja:
100g voita
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
Sekoita tehosekoittimella voi ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Taputtele pohja vuokaan vehnäjauhojen avulla
Täyte:
500 g maitorahkaa (käytin itse rainbown
kermarahkaa ja maitorahkaa)
3 kananmunaa
1 sitruunan mehu (1 dl)
1 sitruunan kuori
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
Vatkaa kaikki aineet yhteen ja kaada vuokaan. Kypsytä juustokakkua 175 asteessa reipas tunti. Jätä sen jälkeen kakku 15 minuutiksi sammutettuun uuniin jotta se hyytyy. Anna jäähtyä vuoassa ja tarjoile viileänä mansikoiden kanssa!
Hieno!
VastaaPoistaOlen niin tottunut niihin halkeileviin juustokakkujen pintoihin, että mielestäni se kuuluu asiaan - siitä tunnistaa maukkaan kakun :D