Kakkupohja:
6 munan pohja 20cm vuokaan
Tuli taas kerran vähän liioiteltua kakun koon kanssa...Oppisi jo, että ei tarvitse varman päälle vielä yhtä munaa kakkutaikinaan....
Mansikkarahka:
300 g mansikoita
200 g valion valkoista rahkaa
3,5 dl kermaa
4 liivatetta
tomusokeria maun mukaan
Tuoreita mansikoita palasina
Mustikkarahka:
200 g mustikoita
200 g valion valkoista rahkaa
3 dl kermaa
4 liivatetta
tomusokeria maun mukaan
Mustikat kannattaa soseuttaa ja puristaa sihvilän läpi. Liivate pitää muistaa kaataa nauhana rahka-marjaseokseen!
Niin siis kyseessäkö Diablo 3 peli?
VastaaPoistaTosi upea kakku ja varmasti hyvää :) millonkohan itse jaksais kakun päällystää ja koristella sokerimassalla :)
VastaaPoistaJuu diablo 3 pelin extra osiosta :)
VastaaPoistaKiva huomata, että Diabloa pelaavia löytyy muitakin ;)
VastaaPoistaVai on siellä tuollainen extra osa... aikas jännä. Mä olen ihan tarkoituksella jättänyt ostamatta kun tuo pelaaminen karkaa käsistä niin helposti.
VastaaPoistaTe joilla se on, oletteko tykänneet?
Kyllä se aavistuksen on karannut käsistä itse kullakin, mutta kun on inferno tasolla, menee se niin haastavaksi että herää jo horroksesta tekemään muutakin :) Mahtava peli!
VastaaPoistaKoukuttavahan se on kuin mikä :P Tykkään kyllä, paljonkin :)
VastaaPoistaOlet onnistunut tosi hyvin -saaja oli varmasti onnellinen! Oletko muuten käyttänyt kakun kokoamiseen reunakalvoa? Vai onko tuo koottu irtopohjavuokaan -monessa blogissa olen miettinyt että miten saadaan koottua niin tasaisia ja nättejä reunoja :)
VastaaPoistaReunakalvoa käytin, mutta ei sekään riittänyt ylimpään kerrokseen asti :) Tuli lian korkea kakku.
VastaaPoistaMunkin piti kysyä tuota että on kasattu noin kauniin tasaiseksi. Onko sinulla käytössä Wiltonin raunakalvot?
VastaaPoistaVoi teitä... nyt munkin tekee mieli alkaa pelaamaan :D
Reunakalvot on tosiaan kyseessä, en merkkiä tiedä :) Ei ihan täysin tasaista saisikaan ilman! Onneksi olen jo oppinut nättejä kakkupohjia tekemään...avain onneen itselläni on ollut, että kumoan sen hetken jäähtymisen jälkeen väärinpäin, avaan reunusvuoan. Annan jäähtyä kokonaan, ja jääkaappiin yöksi. Sit on helppo leikata :) Tosin, mun tapauksessa laitan vielä "yhden" munan aina extraa että on varaa höyläillä tasaiseksi. Tässä tapauksessa kakku oli jo niin tasainen, että tuli sitten neljäkerroksinen.
VastaaPoistaJOs tuutte diabloilemaan, laittakaa maililla ID:tä niin voidaan turista :)