tiistai 6. joulukuuta 2011

Juovikkaat suklaajuusto browniet

Resepti löytyi samaisesta Suklaaunelmia -kirjasta, mistä Missisippin mud piekin. Tein näitä mummolassa viikonloppuna.

170 g suolatonta voita
2 rkl kaakaojauhoa
2,5 dl hienoa sokeria
2 munaa vatkattuna
2,5 dl jauhoja

Täyte:
2 dl ricottajuustoa
3 rkl hienoasokeria
1 muna vatkattuna

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Laita noin 20cm x 20cm vuoan pohjalle leivinpaperi, reunoja myöten. Sulata voi kattilassa ja nosta tulelta. Sekoita joukkoon kaakao ja sokeri. Vatkaa sekaan munat yksitellen ja lisää sen jälkeen jauhot. Hämmennä tasaiseksi ja kaada vuokaan.

Juustotäyte: Vatkaa yhteen juusto, sokeri ja munat. Pudottele lusikan avulla juustoa suklaaseen. Vedä juustojen läpi lusikalla marmorikuvioita brownieehen. Paista noin 40 minuuttia tai kunnes paistos tuntuu kiinteältä. Anna jäähtyä vuoassa.

2 kommenttia:

  1. Hyvää ja hauskaa vaihtelua - ja vaalean osanhan voisi 'värittääkin' :D

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista
  2. hassua, minäkin tein ihan juuri noita samoja, ja melkein samalla reseptilläkin :) Herkkua ne ovatkin!

    VastaaPoista