Täyte:
6 liivatetta
200g banaania
0,7 dl appelsiinimehua
300 g tuorejuustoa
110 g sokeria
3 munankeltuaista
2,5 dl kuohukermaa
pohja:
200 g kaurakeksejä
100 g voita
Paloittele keksit muruksi, sekoita voisula joukkoon. Painele taikina vuoan pohjalle tasaiseksi ja laita jääkaappiin viilentymään.
Survo banaanit kattilassa soseeksi ja lisää appelsiinimehu joukkoon. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes kiehahtavat. Nosta kattila sivuun ja anna viilentyä.
Mittaa tuorejuusto, sokeri ja keltuaiset sekaisin tasaiseksi massaksi. Vatkaa kerma suht kovaksi vaahdoksi. Yhdistä aineet keskenään nostellen.
Liota liivatteet lämpimään banaaniseokseen. Sekoita banaaniseokseen vähän tuorejuusto-kermaseosta jotta lämpötila tasaantuu. Sekoita sitten seokset yhteen ja kaada vuokaan hyytymään. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia. Koristele oman maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti