Pohja:
Piirakkapohja 24cm vuoalle.
Piirakkapohja 24cm vuoalle.
Joko oma tai pakaste
Täyte:
1 ½ dl juusto-raastetta
6-8 luumutomaattia
250-300 g mozzarellaa
suolaa
mustapippuria
1 ½ dl juusto-raastetta
6-8 luumutomaattia
250-300 g mozzarellaa
suolaa
mustapippuria
Basilikaöljy:
½ dl oliiviöljyä
½ ruukkua basilikaa
suolaa
mustapippuria
½ dl oliiviöljyä
½ ruukkua basilikaa
suolaa
mustapippuria
basilikaa
rucolaa
Voitele piirasvuoka (halkaisija 24-26 cm). Painele piirakkataikina vuokaan. Jos uuni on "normaali" esipaista pohjaa 200-asteessa 10 minuuttia. Jos kaasu-uuni (niinkun minulla) ei esipaistamista tarvita.
Ripottele juustoraastetta pohjalle. Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Lado viipaleet vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista 225 asteessa 20-30 min.
Sekoita oliiviöljy jabasilikanlehdet sauva/tehosekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ripottele basilikaöljyä piirakan päälle ennen tarjoilua. Koristele piirakka basilikan- ja rucolanlehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti