keskiviikko 14. syyskuuta 2011

SLY16 - Syyskuun paketti

Olinkin jo vähän odottanut milloin salainen ystäväni lähettämä paketti saapuu. Tänään sitten töiden jälkeen postilaatikossa pilkisteli postilappunen.
Paketista löytyi:
- Kanelia
- Sokerimassaa
- Vihreää marsipaania
- Suklaiset koristelutuubit
- Liilat mittakupit
- Kirje

Kiitoksia! On kyllä kiva saada semmoisia lahjoja  mitä varmasti tulee tarvittua! Kanelikin loppui viime viikon bostonpullien jäljiltä :) Koristelutuubit menee ehdottomasti käyttöön seuraavassa leipomuksessa. Sen verran vaivatonta niillä on koristella! Marsipaanimassan ajattelin säästää syyslehtien tekemiseen kunhan saan vaan aikaiseksi. Mittakupit on aivan ihanan väriset. Niitä on kyllä toden totta muutamat jo omasta takaa, mutta otan ne silti käyttöön kun muutan ensikuussa omaan asuntoon! Jos salainen ystäväni löytää jostain mitat missä on mainittu amerikan koot, olisin niistä todella iloinen. Harmittaa laskeskella mitä se kuppi nyt olikaan deseissä...

Seuraavaa pakettia odotellessa ja vielä paljastuskin samalla! Resepteistä aijon leipätikkuja testata huomenissa. Varmaan sopivat kivasti naposteltavaksi kun alkaa SM-liiga. Toivottavasti ei vaan jännitä niin paljoa, etten saa mitään syötyä!

2 kommenttia:

  1. Siis oliko nämä mitat "cuppeja"? :o Minä käytän käännöksissä apuna sivustoa:
    http://www.dianasdesserts.com/index.cfm/fuseaction/tools.measures/Measures.cfm

    -SLY:si

    p.s mukavaa ja viihdyttävää alkavaa sm-liigaa ;) Täällä seuraillaan myös suosikki joukkueen pelejä!

    VastaaPoista
  2. Juu "cuppeja". Todella voihan sen reseptin kääntää itsellensä ensiksi ennen leipomista. Jotenkin vain ajattelin että tarviin sen mitan täyttämään täysiä keittiökaappeja että se menisi helposti :)

    VastaaPoista