perjantai 10. helmikuuta 2012

Kinkkupiirakka

Iltapalaksi armottoman hääkakkuprojektin päätteeksi tein kinkkupiirakkaa. Maku oli mitä parhain ja parastahan piirakoissa on, että saa vaihdella täytteitä mielen mukaan!


1 pkt valmista piirakkataikinaa 
200 g kinkkua
0,5 dl kaprista
1 muna
100 g ranskankermaa
pippuria
suolaa

päälle:
mozzarellaa
tomaattia

Taputtele piirakkataikina vuokaan. Sekoita täyte sekaisin ja kaada piirakkapohjan päälle. Koristele pinta tomaatilla ja mozzarella. Paista 225 asteessa 20 minuuttia. Tarjoile kermaviilin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tollainen piirakkavuoka kelpais mullekkin :) hyvän kuuloinen piirakka muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Monta on kaunista, monta on hyvää, vain yksi on parasta, tunnetta syvää. Suuri on ihme, myötäelämisen taito, se on vain ystävällä, kun sydän on aito. Hyvää Ystävänpäivää!!!
    Kiitos ystävänpäiväkortista se piristi päivää ja loppu odotusta kovasti :)

    VastaaPoista