Pohja (24 cm vuoka):
220 g keksejä
100 g voita
After Eight mousse:
3 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa
22 kpl After Eightiä
3 liivatelehteiä
Mansikkamousse:
3 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa
250 g mansikkapyrettä
3 liivatelehteä
(tomusokeria)
Murskaa keksit ja sekoita voi joukkoon. Taputtele irtovuoan pohjalle johon on pingotettu leivinpaperi. Laita jääkaappiin odottamaan täytettä. Liota liivatteet erillisissä vesiastioissa. Vatkaa kerma vaahdoksi (3dl + 3dl). Tee kahteen eri kuppiin täytettä. Sulata after eight ja sekoita se tuorejuustoon. Vatkaa mansikkapyre tuorejuustoon. Liruta liivatelehtiä täytteiden joukkoon. Jaa kerma kahtia ja sekoita täytteet tasaiseksi. Lisää tomusokeria mansikkatäytteeseen, jos täyte maistuu kirpeältä. Leikkaa leivinpaperi jolla voit jakaa kakkuvuoan keskeltä. Kaada täyttettä vuorotellen vuokaan, niin että saat pidettyä leivinpaperin paikallaan. Tasoita täyte, ja tarkista että täytteet ovat saman korkuisia. Laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi. Ota leivinpaperi pois kakkujen välistä ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.
Kakku oli kyllä maukasta! Muistaisi olla tarkempi ensikerralla pohjan kanssa. Meni vähän "summissa" voita ja aivan liian vähänhän sitä meni.
Kukkakoristeet:
Sokerimassaa
Pinkkiä ja violettia väriä
Kukkamuotteja
Tomuvärejä koristeluun
Kuulia
Koristeeksi tein pitkästä aikaa sokerimassasta kukkia. Oli hauska vähän väkerrellä. Jos sais vähän useimmin tehtyä kakun koristeeksi :)
Voi vitja kun kuulostaa todella hyvältä kakulta ja kauniskin on. Vauvasta kuvaa jo saman otsikon alla mihin kommentoit :)
VastaaPoista