maanantai 3. syyskuuta 2012

Kinkkuvoileipäkakku omalla leivällä

Pitihän sitä testata omalla leivällä tehtyä voileipäkakkua. Ei aivan putkeen mennyt. Jostain syystä en saanut yhtään otetta kostutukseen ja lopputulos oli kuiva kakku...kakku vetäytyi kolme päivää jääkaapissa ja silti kuiva?! Aikamoinen mestariteos tämäkin on...

Leipä on tehty 3 dl maitoon
Vuokana käytin 24x27 cm reunusvuokaa. 
Leipä jäi sen verran pieneksi, että jouduin sen halkaisemaan 
ja sitten katkasemaan puoliksi. 

Täyte:
300 g kinkkua
3 tomaattia ilman siemeniä
1 paprika
200 g paahdettu chilituorejuustoa
200 g creme francea
chilirouhetta
suolaa

Kuorrute:
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 dl kermaa

Koristeet:
Persilja
Salaatti
Kirsikkatomaatit
Kinkkurullat

Omat kommentit:
Uskallankohan tän kokeilun pohjalta tehdä asiakkaalle omalla leivällä tehdyn kakun...pitää punnita osaanko varmasti tehdä siitä kostean, en läpimärkää tai kuivaa...Koristelut on tehty viinilasin avustuksella ja sen näkee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti