perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen kunniaksi Porkkanakakkua!

Mahtava tekosyy tehdä maailman parhainta porkkanakakkua! Resepti on tuttu ja turvallinen Kristianin porkkanakakku. Tällä kertaa tein täytteen vielä harkitummin kun edellisellä kerralla. Sen verran löysäksi se viimeksi jäi. Nyt on rakenne ok, kun laitoin extra liivatteen ja keittelin sokeri-viini-munaseoksen kunnolla kasaan.

Koristeeksi tein sokerimassasta porkkanoita ja uusilla kukkaleikkureilla kukkia. En ottanut kotoa kaikkia leivontavarusteita mukaan, joten kukkien värit oli niitä mitä tuli Kärkkäiseltä vastaan :)




1 kommentti:

  1. Hauskasti paloiteltu 'kokonaisuus' ! Ja kiva kun käytit 'porkkanoita' koristeluun - arvelen maistuvaksi !

    VastaaPoista